Prisliste:

Slagteren har parteret og pakket i mærkede poser, samt lavet en medfølgende forklaring p?mulig anvendelse af stykkerne. Hver pose indeholder mad til ca. 4 personer.
Der leveres yderligere ca. 2 kg kraftben pr. 1/4 dyr - godt til suppe eller fond.
Alt vores kød leveres frosset og i praktiske transportkasser.

1/4 dyr ca. 45 kg parterede og pakket i mærkede poser 37,- kr pr. 1/2 kg

Pistol parteret og pakket i mærkede poser 45,- kr pr. 1/2 kg

Hakket kød 37,- kr pr. 1/2 kg

Alle priser er inkl. moms.

Vi tager forbehold for prisændringer og evt. fejl.

Udskæringer:

a: Hals småkød og hakket kød gryderetter o.lign.

b: Tykkam braisering og kogning fx. grydestegt oksesteg

c: Tyndbov braisering og kogning fx. grydestegt oksesteg

d: Tykbov braisering og kogning fx. grydestegt oksesteg

e: Spidsbryst braisering og kogning fx. pastrami

f: Skank braisering og kogning fx. osso buco, suppe

g: Højrebssteg stegning fx. steg, kotelet, bøf

h: Tyndsteg stegning fx. steg, bøf, T-bone

i: Mørbrad stegning fx. mignon, bøf, tournedos, chateaubriand, helstegt

j: Tyksteg steg, bøf, steaks

k: Culotte stegning og braisering

l: Haler braisering og kogning fx. oksekødssuppe og ragout

m: Lår deles i 4:

n: Cuvette stegning og braisering

o: Tværreb braisering eller kogning fx. oksekød med peberrod

p: Tykbryst braisering og kogning rullebryst fx. til grydesteg

q: Tyndbryst braisering og kogning oksekød i sur/sød sauce

r: Slag rullepølse, suppe

s: Flanksteak braisering

Michael Kors veske billig
Canada Goose outlet
Billiga UGGs Outlet
Bolsos Michael kors outlet