Statskontrolleret økologisk oksekød fra Skræddergårdens stude.

Skræddergården er en 350 ha. stor naturgrund ved Hjardemål Klit i Thy, hvor landskabet er mose, hede, klit og eng, hvilket giver en varieret plantevækst. Her græsser 100 Galloway køer frit året rundt. Om vinteren gives supplerende foder i form af hø og græs. Dyrene får således aldrig kraftfoder.

Kalvene går hos moderen året rundt. Studene (kastererede tyrekalve) slagtes når de er ca. 2 år.

Vækst- og foderbetingelser betyder, at dyrene vokser langsomt. Herved opnås saftigt, finfibret og velsmagende kød med fin fedtfordeling.

Studene, der i gennemsnit vejer 200 kg, slagtes på et lille godkendt slagteri i Nors, hvor de hænger til modning i 3 uger og efterfølgende sælges i kvarte, halve eller hele. Transporten (7 km) til slagter foregår i vores egen vogn, hvor studene går frit.

Kødet finparteres og pakkes i mærkede poser - ganske nemt og ligetil! Kødet kan også leveres i halve/hele kroppe.